5+ filme numai bune de văzut de Crăciun

Este ajunul Crăciunului, copilașii îl așteaptă încă de pe acum pe Moșu`, întrebându-se dacă le-a adus cadoul mult dorit…

Fără zăpadă totuși, parcă nu se simte în aer acel spirit de sărbători. Însă, ce ziceți să ne bucurăm ochii cu câteva filme specifice sărbătorilor, pentru a aduce la noi acea atmosferă călduroasă? Așa că, luați-vă o cană de ciocolată caldă sau de vin fiert și minunați-vă de aceste creații:

#1 Four Christmases (2008)

O comedie în care Reese Witherspoon și Vince Vaughn ne aduc zâmbetele pe buze. Bucuroși că anul acesta nu sunt nevoiți să-și viziteze toți cei patru părinți, divorțați și recăsătoriți, Brad și Kate se hotărăsc să plece într-o vacanță cu destinație exotică. Însă când ceața nu îi permite avionului să decoleze, nefericitul cuplu este obligat să facă patru Crăciunuri într-o singură zi.

Notă IMDB: 5.6/10

#2 A Nanny for Christmas (2010)

O comedie care trebuie să recunosc că m-a surprins plăcut. Ally este o tânără inteligentă și este în căutarea unei noi slujbe. Samantha conduce o firmă de advertising, este foarte ocupată, iar copiii ei ar avea nevoie de puțină distracție. Astfel, Ally acceptă oferta Samanthei, și anume aceea de a fi dădacă pentru copiii ei. Nimic ieșit din comun până aici, însă toți urmează să petreacă un Crăciun care le va schimba total viața.

Notă IMDB: 5.3/10

#3 Deck the Halls (2006)

Pentru Steve Finch (Matthew Broderick), Craciunul este cel mai minunat moment al anului. Astfel, el planifică sărbătorile de iarnă în amănunt, organizând în același timp și festivitatea anuală de Crăciun a orașului. Însă, lucrurile se complică odată cu apariția unei concurențe neașteptate. Noul său vecin, Buddy Hall (Danny De Vito), e hotărât să-l întreacă, decorând casa cu cât mai multe luminițe. Astfel, cei doi instalează cât mai multe luminițe și decorează cât mai frumos curtea proprie, uitând de familie și de spiritul Crăciunului.

Notă IMDB: 4.9/10

#4 Jingle All the Way (1996)

Iubitul Arnold Schwarzenegger interpretează rolul lui Howard, un tată prea ocupat cu serviciul, care uită să-i cumpere fiului său păpușa mult dorită, Turbo Man. Astfel, într-o comedie de zile mari, Howard ne amuză concurând cu oricine, numai pentru a face rost de jucărie. Va reuși să o găsească? Va rămâne fiul său dezamăgit, ca de cele mai multe ori? Vă invit să aflați răspunsurile, urmărind acest film.

Notă IMDB: 5.4/10

#5 Arthur Christmas (2011)

Ultimul, dar nu cel din urmă, și, de asemenea, preferatul meu…

V-aţi întrebat vreodată cum împarte Moş Crăciun toate cadourile într-o singură noapte? Ei bine, cu ajutorul tehnologiei, însă se pare că anul acesta misiunea dă greș, căci un copil din sutele de milioane de pe Pământ a fost uitat şi nu îşi va primi cadoul. O animație nemaipomenită, perfectă de văzut cu familia.

Vezi aici recenzia

Notă IMDB: 7.1/10

De asemenea, puteți viziona și filmele clasice, de care nu cred că vă veți sătura vreodată:

  • Home Alone (vezi trailer)
  • Home Alone 2 (vezi trailer)
  • Home Alone 3 (vezi trailer)
  • How the Grinch stole Christmas (vezi trailer)

Voi ce filme de Crăciun ați mai văzut și pe care le recomandați? 😀

All about (1)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s